GetZQ Search engine optimization (SEO) tools.

Site informational pentru parinti

Ce să cumperi pentru un nou-născut: categorii principale
Desigur, părinții înșiși pot decide ce să cumpere pentru copil. Cu toate acestea, puteți face o listă universală de bunuri care va fi necesară în orice caz. Acesta este:

produse pentru hrană, pentru alăptare și amestecuri (sticle, pompe pentru sân etc.);
Articole pentru dormit (pătuț, leagăn etc.);
articole pentru baie (baie etc.);
îmbrăcăminte;
produse de igienă;
jucării.

În avans, trebuie să pregătiți un loc unde copilul va dormi. Bebelușii dorm 17-18 ore pe zi, ceea ce înseamnă că bebelușul va fi în pătuț de cele mai multe ori. Prin urmare, este atât de important să faceți un loc de dormit confortabil, confortabil și igienic. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de următoarele elemente. site pentru parinti

De fapt, un pătuț pentru un copil.
Pături. Este mai bine să luați două simultan - mai subțiri și mai calde. Atunci când alegeți un material, trebuie să vă concentrați asupra condițiilor meteorologice și a climei din zonă. O alegere bună ar fi o bicicletă, lână, plapumi.
Lenjerie de pat, cel puțin două seturi.
Pânză de ulei „respirabilă" pe care nou-născutul nu va transpira.
Opțional, dar puteți include în lista de cumpărături o pernă plată cu o înălțime mai mică de 1 cm (deși mai des copiii dorm fără perne) și un „cuib" pentru copil. În plus, cel mai probabil veți avea nevoie de părți moi care să se lege în jurul perimetrului pătuțului. Acestea vor proteja copilul de cioburi și puțin mai târziu, când bebelușul începe să se târască - de loviturile de pe barele patului.
Nutriția nou-născuților
Aici, lista de produse variază în funcție de dacă intenționați să alăptați sau să amestecați. În primul caz, veți avea nevoie de sticle pentru depozitarea laptelui matern , un sterilizator pentru vase, o pompă de sân, sutiene pentru alăptare. În cel de-al doilea caz, trebuie să cumpărați amestecul în sine (doar cele pe care medicul le va prescrie), precum și un sterilizator, sticle pentru hrănire, un set de perii, un termos pentru hrănire în timpul mersului.

Lista articolelor pentru scăldatul unui copil
Cel mai necesar, subiectul de bază este, desigur, o cadă pentru scăldat. De asemenea, este necesar un termometru cu apă și un prosop de baie. Și astfel încât procedura de scăldat să fie nu numai corectă și convenabilă, ci și distractivă, puteți cumpăra produse suplimentare. Un cerc de înot va ușura înotul copilului: copilul nu va trebui să fie ținut constant. O capacă de baie cu blocuri de spumă va ajuta, de asemenea, să țină copilul în apă, împiedicându-l să se întoarcă.

Haine pentru nou-născuți
În prima lună, baza garderobei copilului va fi veșmintele, precum și scutecele și scutecele. În plus, este necesar să achiziționați un costum de trandafir (cel puțin 4 bucăți), pulovere cu buton, mai multe bonete, o ținută din lână (sacou, pălărie, pantaloni, șosete și mătuse).

Îngrijirea nou-născuților
Obiectele de igienă și îngrijire vă vor ajuta copilul să rămână sănătos, curat și bine îngrijit. Pentru a vă asigura că copilul este întotdeauna ordonat, veți avea nevoie de următoarele elemente.

Tabla de schimbare. Este confortabil și manevrabil, potrivit pentru condiții înghesuite. Poate fi instalat pe orice suprafață plană, aranjând astfel o masă schimbătoare convenabilă. O versiune mai puțin compactă este un piept care se schimbă. Are avantajele sale: sertarul este echipat cu cutii pentru depozitarea cremelor, scutecelor etc.
Scutecele pot fi de unică folosință și reutilizabile, realizate din materiale naturale.

Scutece și șervețele de unică folosință - cu atât mai bine.
Creme igienice, pulberi, uleiuri etc. Atunci când alegeți un anumit brand, este mai bine să consultați un medic.
Pentru îngrijirea zilnică, veți avea nevoie de foarfece cu vârfuri rotunjite, pieptene pentru copii, muguri de bumbac (este mai bine să alegeți cu un limitator), vată, un aspirator pentru curățarea nasului.
Este foarte important să păstrați acasă un set de prim-ajutor pentru nou - născut, cu toate picăturile necesare, tablete, siropuri, unguente.